loader image
Hotel Tolea

RESTAURANT

Descoperă eleganța la restaurantele noastre! Aici poți gusta din preparate delicioase într-un ambient relaxant și rafinat sau poți organiza evenimentul perfect alături de cei dragi. Bucură-te de o experiență culinară deosebită și de servicii impecabile oferite de echipa noastră profesionistă!

Zile de Deschidere

Luni – Duminică

Orar de Funcționare

10:00 – 23:00

Contact

+40 245 222 225
contact@hoteltolea.ro

Restaurant STELLARIS

Un restaurant panoramic în Târgoviște, pe terasa Hotel Tolea! Clienții se pot bucura de soare, de o priveliște panoramică asupra orașului, și mai presus de toate de un meniu de excepție bazat pe bucătăria clasică, dar și preparate pescărești cum poți găsi pe litoral sau în Delta Dunării. Restaurant Stellaris by Hotel Tolea este un un loc elegant unde poți să te bucuri de o masă relaxantă și gustoasă sau unde poți organiza un eveniment de succes. Vezi mai multe

Restaurant GALA

Restaurantul nostru rafinat vă invită să experimentați o călătorie culinară inedită. Cu un meniu variat, preparatele noastre sunt pregătite cu pasiune de către bucătari talentați, folosind ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate, de la ferma proprie. Indiferent dacă preferați bucătăria internațională sau specialități locale, vă veți bucura de un meniu diversificat și inedit, conceput special pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Vezi mai multe

Pregătiți-vă să fiți răsfățați cu preparate delicioase, băuturi fine și atmosferă distinsă. Vizitați-ne pentru a vă convinge! Echipa noastră va fi bucuroasă să vă arate ce înseamnă ospitalitatea la Hotelul Tolea.

Aici veți găsi o varietate de evenimente, de la degustări fine și cine tematice, până la petreceri private și conferințe de afaceri. Fiecare detaliu este pus la punct cu grijă pentru a vă oferi o experiență de neuitat la Hotelul Tolea.

Totul pentru un sejur de 4 stele

Aveți întrebări?


Contactați-ne acum!

Telefon

+40 245 222 225

Adresă

str. Linistei, nr. 28,
130037, Targoviste,
Dambovita, Romania

Contact

contact@hoteltolea.ro