loader image
Hotel Tolea

Despre

Hotel Tolea

Transformă-ți experiența într-o ședere memorabilă.

Hotelul Tolea vă invită să pătrundeți într-o experiență luxoasă, oferindu-vă o gazdă ospitalieră în inima pitorescă a Târgoviștei. Amplasat într-o locație excelentă, hotelul nostru vă permite să explorați cu ușurință atracțiile și obiectivele turistice ale orașului.

Camerele noastre elegante și spațioase vă oferă un refugiu de relaxare după o zi plină de aventură sau întâlniri de afaceri. Fiecare cameră este amenajată cu atenție și dotată cu facilități moderne, inclusiv TV cu ecran plat, minibar, acces la internet de mare viteză și o zonă de lucru confortabilă.

Restaurantul nostru rafinat vă invită să experimentați o călătorie culinară inedită. Cu un meniu variat, preparatele noastre sunt pregătite cu pasiune de către bucătari talentați, folosind ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate. Indiferent dacă preferați bucătăria internațională sau specialități locale, vă veți bucura de un meniu diversificat și inedit, conceput special pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

Hotelul Tolea, vă asigură că ați găsit un loc de odihnă și confort pe măsură. Fie că sunteți în călătorie pentru afaceri sau plăcere, suntem dedicați să vă oferim o experiență memorabilă, unde luxul și ospitalitatea se întâlnesc pentru a vă răsfăța in fiecare moment al șederii dumneavoastră.

Eleganță Redefinită

Camere

Disponibile

Descoperă eleganța la restaurantele noastre! Aici poți gusta din preparate delicioase într-un ambient relaxant și rafinat sau poți organiza evenimentul perfect alături de cei dragi. Bucură-te de o experiență culinară deosebită și de servicii impecabile oferite de echipa noastră profesionistă!

Restaurant STELLARIS

Un restaurant panoramic în Târgoviște, pe terasa Hotel Tolea! Clienții se pot bucura de soare, de o priveliște panoramică asupra orașului și mai presus de toate de un meniu de excepție bazat pe bucătăria clasică, dar și preparate pescărești cum poți găsi pe litoral sau în Delta Dunării. Restaurant Stellaris by Hotel Tolea este un un loc elegant unde poți să te bucuri de o masă relaxantă și gustoasă sau unde poți organiza un eveniment de succes. Vezi mai multe

Restaurant GALA

Restaurantul nostru rafinat vă invită să experimentați o călătorie culinară inedită. Cu un meniu variat, preparatele noastre sunt pregătite cu pasiune de către bucătari talentați, folosind ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate, de la ferma proprie. Indiferent dacă preferați bucătăria internațională sau specialități locale, vă veți bucura de un meniu diversificat și inedit, conceput special pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Vezi mai multe

Va așteptăm cu mare drag !

Totul pentru un sejur de 4 stele

Aveți întrebări?


Contactați-ne acum!

Telefon

+40 245 222 225

Adresă

str. Liniștei, nr. 28-31,
130037, Târgoviște,
Dâmbovița, România

Contact

contact@hoteltolea.ro